Запрошуємо всіх на стенд SALAMANDER у рамках виставки «ВАШ ДІМ, ОДЕСА»

22 - 24 ЛЮТОГО 2018, на території виставкового комплексу Одеського морського порту.

22 лютого стартує наймасштабніший будівельна виставка на півдні України - ВАШ ДІМ, ОДЕСА. У 2018 року оргкомітет виставки, беручи до уваги побажання учасників і відвідувачів, прийняв рішення об'єднати виставки та провести 16-у виставку «Котедж & Ландшафт» також в лютому. Очікується, що гостей буде багато, інтерес до виставки буде більше. Готуючись до старту сезону будівельний ринок оживає, приватні клієнти і будівельники активізуються, щоб ознайомитися з новинками та тенденціями сучасного світу, не упустити можливість все побачити своїми очима, протестувати і дізнатися нюанси того чи іншого продукту в одному місці.
Наша компанія йде на виставку з безпрецедентним продуктом - підйомно-розсувним порталом преміум класу Salamander Hebeschiebetur. Розсувні двері гігантських розмірів вже фігурували на виставках інших виробників, але зі штульповий схемою відкривання не ризикував ніхто. Розмір виставкової конструкції 5 метрів!

Переваги такого розсувного порталу безмежні і недарма ця система починає користуватися все більшим попитом в нашій країні:

Розсувна система HST незамінна для втілення найсміливіших задумів архітектора (вихід на басейн, терасу, зимовий сад, панорамні портали, скляні стіни).
Запрошуємо всіх відвідати стенд SALAMANDER 22-24 лютого в рамках виставки «ВАШ ДІМ, ОДЕСА»! Буде цікаво, гарантуємо!


Залишити заявку на онлайн-консультацію

Ваше ім'я:

Ваш телефон:

Ваша почта:

Відгуки

КИЇВ

  1. 0 800 609 609 (Безкоштовно)
  2. 044 225 81 05 (Київ)
  • zakaz@salamander.com.ua
  • вул. Євгена Сверстюка 11Б, БЦ Armaris (Корпус В, вхід із двору)
  • Пн - Пт 9:00 - 19:00
  • Сб 10:00 - 15:00