Скління балконів SALAMANDER

Технологія скління балконів і лоджій вже давно перетворилася з дивини в інструмент захисту приміщень від протягів, шуму і втрати тепла в зимовий час. Забезпечуючи естетичність фасаду, сучасні конструкції роблять житло більш комфортним і зручним. В даний час розрізняються два основних типи скління балконів: теплий і холодний. Існує і третій варіант - панорамне скління. Набираючи все більшої популярності, такий тип скління стає одним з кращих способів не тільки зберегти достатню кількість тепла, але і зробити оригінальним сучасний дизайн інтер'єру. Вибір між пропозиціями визначається призначенням майбутнього приміщення, а також доцільністю використання матеріалів.

Холодне скління

Технологія холодного скління є найбільш простим, швидким і недорогим способом захистити внутрішні приміщення від вуличного шуму і пилу. Оптимальним матеріалом для реалізації, в багатьох випадках стають алюмінієві вікна, засклення балконів якими обходиться дешевше інших варіантів. Встановлені професійними будівельниками конструкції цілком відповідають уявленням сучасної людини про естетичність. Вони можуть бути виконані у вигляді орних, розсувних, або комбінованих варіантах з глухими стулками. Незважаючи на простоту установки і дешевизну вихідного матеріалу, такі вироби абсолютно не підходять для збереження тепла в квартирі, житловому, або заміському будинку.

Серед переваг, які стають доступні з холодним склінням, можна виділити можливості:

  1. Зменшити навантаження на балконні плити;
  2. Створити окреме приміщення для зберігання речей;
  3. Розширити балкон шляхом невеликого виносу рами за периметр;
  4. Захистити житло від впливу зовнішніх факторів.

До недоліків вибору відносяться необхідність створення додаткової гідро- і теплоізоляції при бажанні утеплити отримане приміщення. Важливо відзначити, що навіть в цьому випадку, температура на балконі буде вище вуличної всього на 3-9 градусів.

  1. тепле скління
  2. Застосування технології теплого скління доцільно у випадках, коли необхідно розширити внутрішній простір житла, зробивши балкон додатковим приміщенням. Таке рішення дозволяє не тільки надійно утеплити конструкцію, але і обладнати для потреб сім'ї функціональний простір, що використовується на власний розсуд. Створення постійного мікроклімату на балконі забезпечує комфорт і тепло, а також подарує можливість перетворити місце зберігання непотрібних речей в особистий кабінет, невеликий спортивний зал і навіть зимовий сад.

Оптимальним варіантом при виборі теплого способу є засклення балконів пластиковими вікнами, ціни яких трохи вище аналогічних конструкцій. Їх установка дозволяє домогтися кращих результатів при необхідності:

Безрамне скління

Сучасне панорамне скління балкона і лоджії в Києві, як і в інших великих містах, завоювало популярність завдяки незмінною естетичності, стилю і можливостям готових конструкцій. Матеріалами, використовуваними для створення безрамних конструкцій, є міцне скло, позбавлене імпостов, пластик, алюміній, або сталь.

Серед типів балконного скління, такий спосіб вважається найбільш дорогим, оскільки вимагає не тільки використання високоякісних компонентів, але і великого практичного досвіду фахівців. До переліку переваг панорамного скління лоджій і балконів, які сьогодні можна зустріти в Києві, слід зарахувати ексклюзивність, хороший захист приміщень від пилу, бруду, шуму, а також здатність зберігати тепло. Звичайно, вибір безрамного скління не забезпечить житло повноцінної теплоізоляцією, однак підтримає температуру на балконі на 10 градусів вище, ніж зовні. До переваг конструкцій даного типу також важливо зарахувати і довговічність. Завдяки поєднанню матеріалів, готова конструкція служить довше, ніж пластикові вікна ПВХ.

Кому довірити роботу зі скління балкона, або лоджії

Важливими умовами при вирішенні виконати установку вікон, або замовити скління заміського будинку, завжди є правильний вибір фахівців. Відсутність навичок роботи з необхідними матеріалами, недотримання технології, недбале ставлення до супутніх робіт - все це стає причиною низької якості готових конструкцій, проблем з експлуатацією і терміном використання. Компанія SALAMANDER пропонує усунути можливі ризики і довірити роботу професіоналам при необхідності замовити послуги скління заміських будинків, квартир, котеджів. Наявність багаторічного досвіду в сфері скління фасадів, встановлення вікон, дверей і розсувних конструкцій, забезпечить якість, швидкість і майстерність при виконанні кожного етапу робіт.


Залишити заявку на онлайн-консультацію

Ваше ім'я:

Ваш телефон:

Ваша почта:

Відгуки

КИЇВ

  1. 0 800 609 609 (Безкоштовно)
  2. 044 225 81 05 (Київ)
  • zakaz@salamander.com.ua
  • вул. Євгена Сверстюка 11Б, БЦ Armaris (Корпус В, вхід із двору)
  • Пн - Пт 9:00 - 19:00
  • Сб 10:00 - 15:00