Скління котеджів під ключ

Скління котеджів під ключ

Власний будинок є майданчиком для самовираження, втілення дизайнерських, творчих ідей. Вікна грають важливу роль в загальній конструкції будівлі. На відміну від міської квартири, господарі приватних будинків можуть створити індивідуальний стиль в дизайні віконних конструкцій (починаючи від вікон нестандартної форми до еркерів). Панорамне скління користується особливою популярністю, тому що пропускає багато сонячного світла. А розсувні системи від підлоги до стелі естетично виглядають при виході на терасу.

Компанія Salamander може виконати будь-який проект, скління котеджів в Одесі, Києві, а також виготовити для Вас індивідуальні віконні системи. На сайті компанії ви можете замовити скління під ключ. Скориставшись цією послугою, Ви звільните себе від всіх організаційних турбот. Виробник Саламандр виконає комплексне скління заміського будинку в найкоротші терміни.

Остекление коттеджа

Як вибрати вікна для котеджу

При купівлі вікна для котеджу потрібно орієнтуватися на функціональні особливості:

Зберегти тепло всередині приміщення допоможуть багатокамерні профільні системи. Багатофункціональний склопакет з аргоном не тільки не допустить тепловтрати, але і вбереже від перегріву при потраплянні сонячних променів в кімнату, особливо якщо вікно знаходиться на південній або східній стороні будинку.

Для додаткової безпеки вікон необхідно встановити протизламну фурнітуру та протиударне скло триплекс. Завдяки спеціальній плівці воно не розлітається, а утримується всередині профілю під час удару. Ціна обраного Вами скління буде насамперед залежати від комплектації металопластикової конструкції.

Окна в частный дом

Скління приватного будинку

Щоб в будинку було тепло та комфортно, вибирайте вікна з найвищим показником теплоізоляції. Вони заощадять Вам чимало коштів на опалення будівлі. Теплий п'ятикамерний профіль оптимальний варіант для вікна, але максимального енергозбереження можна досягти якщо замовити шестикамерний. Важливу роль для збереження тепла в будинку відіграє Євромонтаж, або його ще називають теплий монтаж. Двокамерні склопакети з і-склом мінімізують втрати тепла. На внутрішнє скло наноситься спеціальне напилення, яке затримує тепло всередині кімнати.

Зробити свій будинок яскравіше можна за рахунок ламінації профілів. Професійні дизайнери часто рекомендують обирати колір вікон під колір даху, тоді будова в цілому виглядає гармонійно. Найпростіше прямокутне ПВХ вікно заграє барвами якщо його прикрасити декоративними перегородками - шпросами. А вітражі додадуть особливу індивідуальність та зроблять Ваш котедж незабутнім.


Залишити заявку на онлайн-консультацію

Ваше ім'я:

Ваш телефон:

Ваша почта:

Відгуки

КИЇВ

  1. 0 800 609 609 (Безкоштовно)
  2. 044 225 81 05 (Київ)
  • zakaz@salamander.com.ua
  • вул. Євгена Сверстюка 11Б, БЦ Armaris (Корпус В, вхід із двору)
  • Пн - Пт 9:00 - 19:00
  • Сб 10:00 - 15:00